Din side


Persondatapolitik og Brugerbetingelser

Læs venligst følgende brugerbetingelser inden tilmelding

Persondatapolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig på siden, redigerer din profil, logger ind, benytter siden til at skrive personfølsomme oplysninger, eller foretager køb via websitet.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, sende nyhedsbreve osv. såfremt du har samtykket til dette, at sørge for andre profiler kan finde dig og læse om dig for at se om de er interesserede, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvilke data opbevarer vi

Vi opbevarer hovedsageligt de data, du selv har indtastet under oprettelse / redigering. Derudover opbevarer vi også dine seneste to IP-adresser, hovedageligt for at kunne identificere evt. misbrug af siden. De oplysninger, du kan indtaste, er bl.a.:

Navn
Profilnavn
E-mail adresse
Fødselsdato (bruges til at udregne din alder)
Dit køn
Dit postnummer
Hvad du søger (f.eks. kæreste eller venner)
Højde
Vægt
Partnerstatus
Hårfarve
Øjenfarve
Kropsbygning
Ryger
Om du har børn
Uddannelse

 

Interesser
Evt. ting du måtte skrive i fritekst, f.eks. i breve til andre, din profiltekst, eller via de andre tilbud her på siden.
Ønsker du ikke at oplyse disse, kan du ikke have en profil på siden.

Hvor længe opbevares data

Hvis du vælger at slette din profil, opbevarer vi dine data i op til 3 mdr. fra sletningsdatoen. Dette sker, da vi tit oplever at folk fortryder at have slettet deres profil og beder om at få den genoprettet. Senest 3 mdr. efter sletning af profil, slettes alle oplysninger pånær dit profilnavn samt ting du måtte have skrevet i fritekst, som eksempelvis breve til andre brugere eller indlæg i et forum. Dine personoplysninger opbevares kun så længe, at det er nødvendigt af hensyn til at opfylde formålet, medmindre andet er påkrævet i henhold til lovgivningen, herunder særligt bogføringslovens regler om opbevaring af bogføringsmateriale i 5 år.

Hvor opbevares data

Dine data opbevares hos vores hosting-udbyder, Wannafind.dk, samt i nogle tilfælde (f.eks. til udvikling/test af systemer) midlertidigt hos vores hovedkvarter, Fruenshøj 5, 8541 Skødstrup. Sidstnævnte lokation sørger dog for altid at slette evt. testdata osv. efter brug, samt at være ansvarlig og ansvarsfuld med dine data.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter følgende databehandlere / samarbejdspartnere:

Wannagfind.dk - hosting
Google Inc. - statistik om brug af siden
Mailchimp – udsendelse af e-mails
Nets - betalingssystem
Adsense Google – reklame fra andres sider
Wannafind – betalingssystem
Derudover viderebringer vi dine persondata, hvis der foreligger en dommerkendelse eller lignende i forbindelse med en sag hos politiet.

Dine rettigheder

Du kan altid gøre brug af nedenstående rettigheder, men må forvente, at der kan gå op til 1 mdr. før vi imødekommer evt. krav og henvendelser. I visse tilfælde, hvis det er en forespørgsel af høj kompleksitet, kan der gå op til 3 mdr. fra din henvendelse. Vi forsøger dog altid at vende tilbage hurtigst muligt.

Du har altid ret til at få indsigt i hvilke persondata, vi behandler om dig. Du har også altid ret til at få disse rettet eller slettet. Du har endvidere også altid ret til at tilbagekalde dit samtykke til vores behandling af dine persondata. I dette tilfælde vil vi kun opbevare oplysninger, som vi er retsligt forpligtet til, og vil slette alle andre persondata om dig.

Du må altid gøre indsigelse, hvis du ikke ønsker at vi opbevarer dine persondata, samt hvis du mener vores behandling af dine data er i strid med gældende regler eller dit samtykke.

Slutteligt har du altid ret til at få tilsendt dine persondata, som du har oplyst os, i tekst-format, som du så kan overføre til anden tjenesteyder.

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine persondata, kan du indgive din klage til Datatilsynet:

Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefonnr.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at lave statistik for brugeres færden på siden, så vi kan blive bedre til at præsentere det indhold, du finder interessant. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies, og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og dit login, og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil websitet ikke fungere, da vi bl.a. bruger cookies til at sørge for, du er logget ind på siden.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics - bruges til statistik

Google AdWords - bruges til at tracke, om du kom fra en Google reklame

Vi anvender også Googles remarketing-teknologi Google DoubleClick. Med denne teknologi vil brugere, der har besøgt vores website og har udvist interesse for produktet, efterfølgende blive præsenteret for målrettet reklame på websites i Googles partnernetværk. Visningen af reklamen foregår ved hjælp af cookies. Disse kan analysere brugeradfærden på websitet, hvilket kan bruges til at målrette produktanbefalinger og interessebaseret reklame.
Hvis du ikke er interesseret i interessebaseret reklame, kan du slå anvendelsen af annonceringscookies fra hos Google.


Kontaktoplysninger

Senior-Date.dk
Fruenshøj 5, 8541 Skødstrup
CVR: 26517931
E-mail: kundeservice.seniordate@gmail.com

Dato for dokument: 25. maj 2018

 

 

Brugerbetingelser for oprettelse af en ny profil eller redigering af en eksisterende profil på Senior Date.

Alder:
Du skal være ca. 40 år for at oprette en profil på Senior Date.

Nyhedsbreve:
Ved at oprette en profil på Senior Date accepteres samtidigt, at vi må udsende nyhedsbreve til din private e-mail adresse. vedr. nyheder på Senior Date o.l. Nyhedsbrevene kan indeholde reklamer.

Brugernavn og kodeord:
I tilfælde af glemt brugernavn eller kodeord, kan du via log ind eller under "FAQ - Ofte stillede spørgsmål" få dem tilsendt igen til din private e-mail adresse.Undgå at bruge det samme ord til både kodeord og brugernavn. Da brugernavnet er synligt for andre brugere vil det nemmere kunne misbruges af andre.

Oprettelse og betaling:
Det er gratis at oprette en profil men det koster et mindre beløb at benytte alle funktioner.
Hvis din profil ikke er betalt kan du ikke skrive til andre, læse breve eller bruge chatten. Ikke aktiverede profiler slettes løbende. Profiler som ikke har været logget ind i 6 mdr. slettes.

Medlemstyper

Efter system omlægninger og optimeringer på driften er vi nu i stand til at lave
Danmarks billigste dating side på dig på 40+
Introduktions tilbud, prøv i 3 dage for 19 kr.
Pris pr. dag = 6.33 kr
30 dages medlemskab for NU 99 kr. Før 149 kr.
Pris pr. dag = 3.33 kr
180 dages (6 mdr.) medlemskab for NU 199 kr. Før 399 kr.
Pris pr. dag = 1,10 kr ( Mest solgte )
Varighed ubegrænset, indtil du sletter din profil for NU 299 kr. Før 599 kr.
( Billigste medlemskab )

 

Ulovligt indhold i profiler, mails og på chatten. (Gældende for både tekst og billeder):

- Køns- og racediskrimination.
- Enhver form for pædofilt indhold.
- Enhver form for seksuel indhold
- Kommercielt indhold eller nogen former for reklame.
- Det er ulovligt at chikanere andre brugere på Senior Date.
- Det er ikke tilladt at sende kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer.
- Profilen må ikke indeholde navn, adresse, tlf. nr. eller andet som kan identificere dig.
- Det er ikke tilladt at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person.
- Det er ulovligt, at oprette en profil med en anden persons e-mail adresse.

Senior Date forbeholder sig ret til, uden varsel, at slette/ændre en profil såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Brugeren vil blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelse af profil.

Bemærk ! Alle ovenstående regler er lavet for, at sikre dig den bedste og sikreste service.

 

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.


Sådan afviser eller sletter du dine cookies:

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en pc med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete, når du er i browseren.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en Mac, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: